Restaurant in Palau de Plegamans

The starting point for this project was the need to create shadow in an outside area of tables.

As a part of the restaurant’s refurbishment, the owners wanted to achieve an outside area for the tables in a vintage style, using materials such as wood, iron and restored old furniture.

The existing trees did not offer enough shade, but the intention was to provide the area with a very nature like and organic look and feel.

The space to be covered was approx. 100 sqm. We set up masts o n the perimeter every 3 mts. We created a grid of stainless wires, tensed through the masts, which gave us a support where our nets could be tensed on. We did this through a rigging technique and achieved an open sun protected area in complete harmony with nature.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*